Leer zeilen als een professional met een beperkt budget: 9 tips van de grote depressie

thumbnail

White Sail Level I –

Deel 1 gaat over veiligheid met een blik op reddingsvesten, acties die onmiddellijk na een kapseis moeten worden gevolgd en hoe een kapseisboot te rechtzetten. En de vereiste items voor een zeilboot van minder dan 5,5 meter lang, zoals beschreven in de huidige Veiligheidsgids voor boten. Deel 2 is Zeemanschap, Kandidaten moeten binnen een bepaalde tijd 4 knopen kunnen leggen en hun gebruik kunnen beschrijven. En beschrijf vier manieren om te identificeren uit welke richting de wind waait. Sectie drie gaat over de voorbereiding op het zeilen, inclusief het correct oprollen van een lijn, het maken van een lijn snel naar een schoenplaat en veilig in en uit een boot stappen bij een dok of ligplaats.

Paragraaf 4 gaat in op tuigage, zeilen bevestigen, tuigplaten en vallen,

zeillatten en het roer en de helmstok monteren, het middelste bord aanpassen en zeilen hijsen. Sectie 5 behandelt de afhandeling van de boot, eerst de richting van de wind identificerend en vervolgens tijdens het varen om het zeil net op het punt te houden dat hij wiegt terwijl hij zich op een bereik bevindt, een boot ten minste twee minuten in een rechte lijn op een bereik te houden en een kapseisde boot en het vrijmaken van water. Het laatste deel behandelt het vastzetten en deriggen, alleen vastzetten met de boeg, met de boeg en de achtersteven en op een enkele ligplaats, telkens met behulp van de juiste maat lijn en knoop, en het verlaten van een geschikte lijnlengte. Derigging van de boot door de zeilen te laten zakken en te verwijderen, het roer en de helmstok te verwijderen en op te bergen, en de giek en het middenbord goed vast te zetten. Een los zeil opvouwen en in zakken doen. En eindelijk alle spullen in de boot vastzetten nadat het zeilen is voltooid.

Na de voltooiing van White Sail I kan de zeiler de bovengenoemde taken uitvoeren in windsnelheden van 4-9 knopen, waar van toepassing.

White Sail Level II – Begint met een sectie over terminologie, waarin de verschillende delen van een zeilboot worden aangegeven en de functies worden beschreven die verschillende items in een zeilboot hebben, bepaalde termen definiëren en de verschillende punten van het zeil beschrijven. Het tweede deel gaat over zeemanschap, kandidaten moeten me in staat stellen om een rollende trekhaak te binden en elk binnen 10 seconden een plaat te buigen en twee toepassingen van elk van deze knopen te beschrijven. En beschrijf de golfomstandigheden als gevolg van verschillende windsnelheden.

Het volgende gedeelte is bootafhandeling, kandidaten zullen zowel als stuurman en bemanning fungeren terwijl ze op weg zijn naar en terugkeren naar een dok, ligplaats of strand. Fungeren als stuurman en bemanning, met behulp van de juiste commando’s en antwoorden, terwijl slaan, reiken, rennen, overstag gaan, gybing, wegdraaien en naar boven gaan. Als stuurman, stop een boot op een vooraf bepaald punt door omhoog te zwaaien en als zowel schipper als bemanning, rechts een gekapseisde boot.

Na de voltooiing van White Sail II kan de matroos de bovengenoemde taken uitvoeren bij windsnelheden van 4-9 knopen.

White Sail Level III – Een sectie over veiligheid start deze sectie met een blik op hypothermie en de oorzaken ervan, drie manieren om de gevaren te minimaliseren en regels over hoe een mild geval van hypothermie te behandelen nadat het slachtoffer uit het water is. Identificatie en de betekenis van de kleuren en vormen in het laterale drijfsysteem. Lijst van lokale geografische en navigatie gevaren en beschrijf de acties die nodig zijn om hun effecten te minimaliseren. Opsomming van drie bronnen van lokale weersinformatie samen met gelokaliseerde weergevaren, hoe deze kunnen worden geïdentificeerd, de normale waarschuwingssignalen en de te nemen maatregelen om hun effecten te verminderen. Sectie 2 behandelt verdere terminologie, verschillende items in een zeilboot, de verschillende delen van een zeil en de onderscheidende kenmerken verschillende soorten zeilboten.

Zeemanschap is sectie 3 met een blik op hoe u van en terug naar een strand kunt varen met een wind op de wal, een dok voor verschillende windrichtingen en een ligplaats. Sectie 4 gaat over de regels van de weg voor het voorkomen van botsingen op zee en gaat in op het geval van staan en schepen voorrang geven in verschillende situaties en gaat in op enkele gezond verstandacties die u moet ondernemen wanneer u in de buurt van commerciële schepen vaart. Er wordt gekeken naar racen met de geluidssignalen en vlaggen die worden gebruikt om een race te starten en de regels die worden gebruikt terwijl de race onderweg is.

Deel 5 is bootafhandeling, studenten zullen zowel als schipper als bemanning fungeren terwijl ze een boot wegvaren van en terug naar een dok voor verschillende windrichtingen,

weg van en terug naar een ligplaats en op een windwaartse / achterwaartse koers. Ze zullen aantonen hoe verschillende posities van de bemanning van het lichaam de trim en prestaties van een zeilboot beïnvloeden en de beste posities aangeven voor drie gegeven zeilpunten. Ze halen een boot uit ijzers door de giek en de hoofdsteun te gebruiken met behulp van de juiste roerafstellingen. Peddel een zeilboot op een afstand van 30 meter (100 voet) zonder het gebruik van een roer in een redelijk rechte lijn. Ze demonstreren de volgende sleepprocedures, de juiste middelen om een sleeplijn te ontvangen, te beveiligen en af te werpen, de juiste sleeppunten op een zeilboot, de juiste bevestiging aan boord van een sleeplijn aan een achtersteven boot en de juiste boottrim, stuurprocedures en alertheid van de bemanning terwijl je aan het slepen bent en loslaat. Zij zullen d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top