Moeten het vastleggen van bestemmingstips 30 stappen nemen?

thumbnail

Boracay is een zeer populaire strandbestemming in de Filippijnen. Het is een van de beroemdste stranden in Azië.

Het is geschikt voor alle leeftijden, het water is helder en ondiep, wat veilig is voor kinderen, en er is voldoende nachtleven voor volwassenen. Het belangrijkste gebied is een strook van prachtig wit zand genaamd White Beach. Het is een perfecte combinatie van palmbomen en blauw water.

Er zijn andere stranden op het eiland met resorts, maar de meeste mensen gaan naar het lange stuk strand van White Beach. Het zit boordevol hotels en restaurants en heeft opties voor alle budgetten.

Het strand is verdeeld in 3 gebieden genaamd stations 1-3.

Station 1 ligt aan de noordkant, het zand is hier het beste, het is verbazingwekkend poederachtig en wit. Sommige van de beste accommodaties zijn hier gelegen, zoals Discovery Shores, een hotel met privéjacuzzi’s op de balkons van de kamers. Er zijn middenklasse resorts in station 1, en zelfs een paar budgetplaatsen, maar het wordt algemeen beschouwd door de topklasse reizigers.

Station 2 in het midden is het drukste gebied, hier vind je het grootste deel van het nachtleven.

Er zijn ook tal van restaurants in dit gebied, veel bieden buffetmaaltijden ‘s nachts op het strand. Er zijn ook winkels in het winkelcentrum D’mall. Dit is een erg druk gebied op vakantie, dus beslis of je het gemak van dichtbij actie of rust wilt hebben.

Station 3 aan de zuidkant is veel stiller, vooral aan de voet van het strand, hier zijn meer budgetresorts. Lange termijn gasten zoals deze zijn ook omdat het zo stil is in vergelijking met Station 2. Het kan een lange wandeling naar de actie zijn, maar trike taxi’s zijn altijd beschikbaar om je dichter bij de hoofdweg te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top